GASTROBAR DE KEI
Ontbijt, Lunch, Diner en Borrelen 

Diner

Burgers


Classic Burger - 200 gram Agnus burger met kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui en Cocktailsaus en verse frietjes [18}


Truffel burger - 200 gram Agnus burger met oude kaas, zongedroogde tomaat, rucola, truffelmayo en verse frietjes [19]


De Kei burger - 200 gram Agnus burger met bacon, spiegel ei, kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui, uienringen en BBQ-saus en verse frietjes [21]


Kipburger - Krokante kip met kaas, sla, tomaat, komkommer, rode ui en Cocktailsaus en verse frietjes [18.5]



Pasta's


Pasta Bolognese - Classic Bolognesesaus met tagliatelle en geraspte Parmezaanse kaas [19]


Pasta Pollo - Penne met Licht pikante tomaten roomsaus met kip, spinazie en rode paprika [22]


Pasta Scampi met kreeften bisque-  geserveerd met rucola [24.5]

Pasta Truffel- paddenstoelen, spinazie, truffel geserveerd met rucola [24.5]


Specials


Spare Ribs - Huisgemarineerde spare ribs geserveerd met verse friet en  koolsalade [25]


Biefstuk - Biefstuk geserveerd met verse friet en seizoensgroenten  [24]


Vis van de dag - Geserveerd met pasta of verse friet met gegrilde groenten [dagprijs]


Limburgse zuurvlees - Geserveerd met verse friet en een salade [ 20]


Sate- Kipsate met verse friet, atjar en kroepoek [21]


Tournedos - Ossenhaas steak geserveerd met verse friet en seizoensgroenten


Schnitzel - Varkens schnitzel geserveerd met verse friet, gemengde salade  [20]


Sauzen: Rode-wijn saus, Peperroom saus, Champignon roomsaus, Paprikasaus, Satésaus of Kruidenboter.


Rib-Eye -  Grain-fed Rib-eye geserveerd met verse friet seizoensgroenten


Surf en Turf - Biefstuk met Gamba's geserveerd met seizoensgroente en verse friet


CHEFS SPECIAL- Wisselend gerecht, chefs keuze. [dagprijs] 


 

 Salade


Ceaser - Salade met komkommer, tomaat, rode ui, gekookt ei en gegrilde kipfilet [20]

Veggie- Salade met seizoensgroente

Vis- Salade met wisselde vissoorten

Beef - Salade met beef, rode ui en paprika

(alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter)

 


Voor- of bijgerechten 


Soepen (Voorgerecht is een kleinere portie dan in als lunchgerecht)


 

Tomatencrémesoep

Goulashsoep

Gegratineerde Uiensoep

Aspergesoep(Seizoenssoep van dit moment)



VEGA

 

 

 


Champignons in knoflook olie

Verse Friet met mayonaise
Brood met Smeersels
Gemengde Salade

 


 VIS

Oesters per 2 of 6

Calamares
Scampi's In Knoflookolie

Tonijn Tataki




 VLEES

 


Krokante Kip strips
Carpaccio Salad

Buikspek


 

U kunt ook van onze borrelkaart bestellen:

BORRELKAART

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram