GASTROBAR DE KEI
Ontbijt, Lunch, Diner en Borrelen 

ONTBIJT EN LUNCH

Iedere Zaterdag en Zondag zijn we geopend voor ontbijt. 

ONTBIJTPLANK (8.30 tot 11.30 uur)  12.5
Griekse yoghurt met fruit, 2 pistoletjes, croissant, ham, kaas, jam, hagelslag, gekookt ei en een verse jus

Met mimosa? (+2)


Soep:

Gegratineerde Franse Uiensoep
Goulashsoepgesoep

Erwtensoep (seizoensoep)

Tomatencrémesoep

9.5
9

9.5
8.5


Koude Broodjes (Keuze uit wit stokbrood of bruin molenaarsbrood)

 

Broodje Gezond
Broodje Carpaccio
Broodje Tonijnsalade
Broodje Zalm

10
14
12
12


 

Warme Broodjes (Keuze uit wit stokbrood of bruin molenaarsbrood)


Broodje Pittig Gehakt
Broodje Kip Krokant
Broodje Kroket
Uitsmijter Ham/kaas
Uitsmijter Ham/kaas/bacon
Pulled Pork

12 uurtje (tomatensoep, salade, stokbrood met bourgondische kroket en bruine boterham met ham/kaas en een spiegelei 



14
14
11
11.5
13.5
15

15





Salade


Ceaser Salad 


20


Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter



Tosti 

Kindertosti
Tosti Ham-Kaas met gemengde salade


4.5
6.5





U kunt tijdens de lunch van de borrelkaart bestellen of 

vraag eens naar de diner kaart (indien mogelijk):

DINER

 

BORRELKAART


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram